成长

我们致力于打造一支

“专业化、
职业化”

的金融团队。我们相信您会长期学习,并且会发现一种鼓励自我发现的氛围。我们的员工既可以从正式培训中受益,也可以参加一系列内部项目获得宝贵经验。

伙伴计划

为了令新进员工尽快融入公司的企业文化及熟悉工作环境,我司实行伙伴计划。用以旧带新的方法,让每一位新进员工配对一位现职员工作为伙伴,现职员工将与他们分享工作上的要求及解答相关疑问。

"门常开"计划

我司办公室的设计是采用玻璃间隔及开放式的办公空间,为鼓励员工跟领导直接对话及沟通,共同探讨并解决工作上遇到的一些困难,公司领导们的办公室房门总是开着的,以便使员工可以随时进行沟通。

知识分享

扎实的知识基础有助员工处理日常工作上疑问。因此各部门的领导将不定期举行知识分享,借此把知识传承及令跨部门的员工对公司的运作及业务有更多认识和了解。

机遇

我们将透过:

为您提供机会,让您在充满活力的环境中通过具有挑战性和创新性的工作来学习新事物;
为您提供发展事业所需的技能和专业知识,让您在最感兴趣的方向发展事业,满足您的工作意愿;
在全球开展业务,鼓励您在新的地点和不同的文化中加深理解。

人才招聘

Administration Officer
责任:
  • Familiar with company culture, structure, policies and workflow to provide comprehensive support to the management

• Organize company events such as staff birthday party, annual dinner

• Closely liaise with internal and external parties

• Assist Department Head to execute office administration duties

• Ad hoc projects as assigned by cross-departments

要求:
  • Degree in Business Administration, Economics, Finance or related disciplines

• Minimum 1-2 years’ working experience preferably gained in financial industry, fresh graduate will also be considered.

• Self-motivated, proactive and eager to learn

• Good interpersonal and communication skills

• Proficient in MS applications

• Good command of written and spoken English and Chinese. Fluent in Mandarin is a must